FD Gazellen
FD Gazellen FD

Greengiving wint voor de 4e keer op rij een FD Gazellen Award

20 november 2020 om 08:40 Overig Deel je nieuws

Barneveld – Greengiving wint voor de 4e keer op rij een FD Gazellen Award. Na 2017, 2018, 2019 is het bedrijf in 2020 opnieuw een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Greengiving eindigde maar liefst op plek 7 in de categorie middelgrote bedrijven in regio Oost.

Op 19 november werden de awards uitgereikt tijdens een feestelijk online programma. Greengiving eindigde op plek 7 in de categorie middelgrote bedrijven in regio Oost. “We vinden het ontzettend leuk dat we voor de 4e keer op rij bij de FD Gazellen behoren. En dit jaar tot onze verrassing zelfs op de 7e plek. Het bevestigt dat we op de goede weg zijn en moedigt ons aan om steeds een stapje verder te ontwikkelen” aldus Florus Floor, eigenaar van het bedrijf.

Dit jaar organiseert Het Financieele Dagblad voor de zeventiende keer de FD Gazellen. De FD Gazellen Awards zijn prijzen die worden uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het belangrijkste criterium om voor een award in aanmerking te komen is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar (2017-2019).

Greengiving is sinds 2009 specialist in duurzame relatiegeschenken en eco premiums. Het assortiment bestaat uit promotionele producten, geschenken die van milieuvriendelijke grondstoffen zijn gemaakt en originele groene relatiegeschenken. Alle producten kunnen worden bedrukt met een logo of tekst. Inmiddels is het bedrijf naast Nederland ook actief op de Europese markt. Met een team van ruim 10 medewerkers wordt elke dag hard gewerkt om de wereld van relatiegeschenken groener te maken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie