Infosessie 10 november - investeren in Zonnecentrale Meikade

29 oktober 2020 om 16:22 lokaal Deel je nieuws

Op dinsdag 10 november a.s. organiseert coöperatie ValleiEnergie een online informatiebijeenkomst over deze mogelijkheden. Geïnteresseerden worden tijdens deze bijeenkomst geïnformeerd over het zelf opwekken van 100% lokale en groene zonne-energie via Zonnecentrale Meikade. Deze Zonnecentrale levert straks jaarlijks voor circa 650 huishoudens stroom. Als deelnemer lever je zo een mooie bijdrage aan de energietransitie én profiteer je van een leuk jaarlijks rendement van 4 á 5%.

De Zonnecentrale bestaan uit een installatie op dak en op veld. De installatie op dak is vanaf 4 november in productie en op 6 november vieren we de feestelijke ingebruikname van de centrale. Realisatie van het veldgedeelte staat nu gepland in het voorjaar 2021.

De investering kan ook betaald worden uit de Toekomstbestendig Wonen Lening van gemeente Ede. Dan is het uiteindelijk rendement uiteraard wat lager, maar nog steeds hoger dan op je spaarrekening.

Wanneer: dinsdag 10 november a.s.
Waar: online bijeenkomst via ZOOM
Aanvang: 19.30
Aanmelden via www.valleienergie.nl/meikade

ValleiEnergie is een coöperatie die zich inzet om lokaal groene stroom op te wekken voor lokaal gebruik. Zo wil ValleiEnergie het gebruik van fossiele brandstoffen terugdringen. Bij ValleiEnergie kun je de 100% lokale energie afnemen. Maar ook producent van energie worden door mee te investeren in lokale opwekprojecten. Kijk op de website www.valleienergie.nl. om te zien welke projecten bij jou in de buurt zijn en waar jouw energie vandaan komt.

Meer weten over Zonnecentrale Meikade? Kijk op www.valleienergie.nl/meikade. Wil je ook op de hoogte blijven van nieuwe lokale projecten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie