Paula Terpstra: 'Voor iedere cursist is er een eigen baby- en kindreanimatiepop'
Paula Terpstra: 'Voor iedere cursist is er een eigen baby- en kindreanimatiepop' Paula Terpstra

Cursussen Kinder EHBO van start

4 september 2020 om 18:45 Onderwijs Deel je nieuws

Eerste hulp aan je kind, weet jij hoe het moet? Kinder EHBO is een must voor iedere ouder en voor iedereen die met kinderen werkt. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Wees bedacht op die ene keer dat het niet goed gaat. Dan is er maar één ding dat je wilt. En dat is je kind goed en zo snel mogelijk helpen. Paula Terpstra, gediplomeerd Instructeur Eerste Hulp en Reanimatie en eigenaar van Studio EHBO, start in oktober met de cursussen Kinder EHBO Basis en Herhaling.

Tijdens de cursus leer je hoe je eerste hulp moeten verlenen aan baby’s en kinderen. Denk aan een bloeding, botbreuk, shock, tandletsel, brandwond, koortsstuip, kneuzing, verstikking, verstuiking, enzovoorts. Ook leer je reanimeren. Je staat stevig in je schoenen en je kunt je kind direct eerste hulp geven. De lessen zijn opgebouwd volgens de richtlijnen van Het Oranje Kruis en de Nederlandse Reanimatie Raad. Per cursus kunnen maximaal drie deelnemers meedoen. Een kleine groep draagt bij aan een vertrouwde setting en zo krijgt iedereen de beste aandacht. Ook kan er goed rekening gehouden worden met de 1,5 meter regel.

De basiscursus kost € 117 en is inclusief een jaar lang toegang tot alle lesmaterialen in de online academie, 3 uur live praktijktraining, certificaat van deelname en het Oranje Kruis Certificaat Eerste Hulp Aan Kinderen (indien geslaagd). Voor informatie, agenda en reserveringen, zie www.studioehbo.nl. Ben je met een groep van drie? Dan kun je ook contact opnemen voor een training op een datum en tijdstip naar keuze.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie