Woke Women® Flyer
Woke Women® Flyer Eigendom Woke Women®

Wake Up! Smart Future Mama’s & Papa’s in de gemeente Barneveld!

4 september 2020 om 13:20 Zorg Deel je nieuws

Op naar een betere voorbereiding op de zwangerschap met het WOKE WOMEN® project in de gemeente Barneveld! De week van 7 september wordt WOKE WOMEN® gelanceerd in de gemeente Barneveld. Deze campagne is bedoeld om vrouwen en mannen met een kinderwens bewust te maken dat een gezonde start al begint vóór de zwangerschap.


WOKE WOMEN® is een collectief van getalenteerde vakvrouwen, werkzaam in de wetenschap, geneeskunde en verloskunde. Hun expertise is het vrouwelijk lichaam en alles wat daarmee te maken heeft. WOKE WOMEN® is dóór vrouwen speciaal vóór vrouwen opgericht. Hun doelstelling is dat aanstaande ouders zich beter voor-bereiden op een zwangerschap en zich bewust worden over hoe risico's en ongezonde gewoonten de gezondheid van henzelf en dat van hun toekomstige kind kunnen schaden. WOKE WOMEN® werkt hiervoor samen met het Erasmus MC, de gemeente Barneveld en de verloskundigenpraktijken in de gemeente Barneveld.

 

Heb jij een kinderwens, nu of in de toekomst? Wil jij zeker weten dat jij en jouw kind nu én later geen onnodige risico’s lopen? Wil jij zeker zijn dat je inderdaad alles al weet én doet, voor én tijdens je zwangerschap, om het kindje in je buik zo sterk en gezond mogelijk te maken? Bekijk dan de 10 checkpoints op www.wokewomen.nl of maak een afspraak voor een kinderwensconsult bij een van de verloskundigenpraktijken in de gemeente Barneveld.

 

In de lanceringsweek van 7 september worden samen met lokale ondernemers en zorgorganisaties ludieke activiteiten georganiseerd om dit goede doel onder de aandacht te brengen. Kom bijvoorbeeld eens langs in de lunchroom Zus & Zus van de zusjes Dynande en Sharissa voor een heerlijk gezond broodje, kom bewegen bij 'Hoogstraten Fysiotherapie en Bewegen' van Jacolien, geniet van ontspannings-massage bij 'salon Uniek' van Wilma, we zetten het boek van schrijfster Linda van Maanen in het zonnetje of blijf in shape tijdens de WOKE WOMEN®-workouts van 'Fit-Her' in Barneveld. Al deze lokale partners werken mee aan gezondere zwangerschappen en een gezondere toekomstige generatie in Barneveld. 

Lijkt het jou ook leuk om met WOKE WOMEN® samen te werken? Neem dan contact op via smartmama@wokewomen.nl of via Veronique Maas (06-50099474) en volg de activiteiten op instagram via @Woke_Women_NL

Voorbeelden van de Woke Women® materialen
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie