Bij Muziek op Schoot maken kinderen van 0 tot 4 jaar samen met hun (groot)ouders muziekplezier.
Bij Muziek op Schoot maken kinderen van 0 tot 4 jaar samen met hun (groot)ouders muziekplezier. Coen Beijer

Herfstcursus Muziek op Schoot bij Muziekschool Barneveld

19 augustus 2020 om 12:25 Muziek Deel je nieuws

Je bent nooit te jong om muziek te maken! Dat is althans de mening van Muziekschool Barneveld. Muziek maken is behalve leuk ook nog eens bewezen goed voor de ontwikkeling van kinderen. Na de zomervakantie gaat de herfstcursus Muziek op schoot voor de allerjongsten (0 tot 4 jaar) van start. De cursus begint op woensdag 2 en donderdag 3 september bij Muziekschool Barneveld aan het Theaterplein. De kosten bedragen 85 euro voor 10 lessen. De lessen vinden plaats in de ochtend. Kijk op www.muziekschoolbarneveld.nl voor meer informatie en inschrijven.

Vrolijke liedjes

Deze muzikale cursus is voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Samen met hun (groot)ouder of begeleider gaan de kleintjes zingen, bewegen en op instrumentjes spelen. De vrolijke liedjes van de herfstcursus gaan onder andere over wind, regen, vallende blaadjes, eekhoorns, egeltjes en paddestoelen.

Veiligheid voorop

Wij hanteren de richtlijnen van het RIVM, zodat de kinderen en hun (groot)ouders bij ons veilig muziekplezier kunnen maken. De lessen worden gegeven in een groot lokaal met kleine groepjes, zodat er ruim voldoende afstand gehouden kan worden. Het protocol dat wij hanteren wordt na aanmelding toegestuurd.

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie