barneveld.nl
barneveld.nl barneveld.nl

Picknicken met livemuziek bij Muziektent Barneveld

5 augustus 2020 om 11:06 Evenementen Deel je nieuws

Kom jij ook zaterdag 15 augustus tussen 15.00 en 20.00 uur Picknicken in het park bij de Muziektent?

Het event is een initiatief van Pink Banana verteld eigenaar Mark Dokter. Ik verzorg hiermee boekingen voor horeca, jubilea, bedrijfsfeesten, privéfeesten en ondersteuning op festivals en andere evenementen. Daarnaast probeer ik 1x per jaar een eigen evenement op te zetten. Vorig jaar 28 september heb ik The Wild Romance (de band van Herman Brood) naar de Toneelzaal van de Veluwehal gehaald. Zij traden op met Rebel Rooster uit Barneveld in het voorprogramma. Het was altijd al een wens om iets met de muziektent te doen en die wens komt nu hopelijk uit. We houden natuurlijk de weersverwachting wel in de gaten. Niemand is er bij gebaat om in de regen op het gras te gaan zitten.

Het concept is eigenlijk heel simpel. Heerlijke livemuziek op de achtergrond. Je eigen kleed mee en lekker chillen in de (zon) en luisteren naar easy listening muziek.

Het evenement is gratis toegankelijk en volgens de regels van het RIVM. Houd alstublieft minstens anderhalve meter afstand en vol=vol.

Wil je wat drinken of eten, dan kan je dat kopen op het terrein. Eigen consumpties meenemen wordt niet gewaardeerd / toegestaan.

Je kunt genieten van optredens van: Charl Delemarre, Daniel Cane en Moon Spark.

Wij organiseren dit evenement samen met BAS -. Beers And Steaks (horeca), Crew Licht en Geluid (techniek) en samenwerking met Frisse Vlog (promo) en met Subsidie van het Evenementenfonds van de Gemeente Barneveld.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie