Welverdiend pensioen voor Joke van Reenen

13 juli 2020 om 10:25 Zorg Deel je nieuws

Na ruim 12 jaar werkzaam te zijn geweest als huishoudelijke ondersteuner bij HdS zorg, is Joke van Reenen met pensioen gegaan.

Joke heeft zich altijd met hart en ziel ingezet bij cliënten thuis. “Het werk als huishoudelijke ondersteuner geeft veel voldoening omdat je echt veel betekent voor mensen. Iedere klant is weer anders, waardoor er verschillende vaardigheden van je worden gevraagd. Er zijn veel veranderingen geweest, het kan soms best zwaar zijn en het vraagt om flexibiliteit ten tijde van veranderingen, maar dat is me elke keer weer gelukt.”

Joke is dankbaar dat ze dit werk heeft kunnen doen, en zeker in deze tijd waarin corona veel impact heeft ook voor de huishoudelijke zorg, maar hoopt nu ook echt te kunnen genieten van haar pensioen. Gelukkig is het wel gelukt om afscheid te nemen van collega's.  Even leek het erop dat dit in de periode van Corona niet mogelijk zou zijn, maar met wat creativiteit hebben haar collega’s – met inachtneming van de 1 ½ meter afstand, haar een onvergetelijk moment bezorgd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie