Voorproefje Zero Waste-lezing met tips en leuke prijsvraag

28 mei 2020 om 16:13 Opinie Deel je nieuws

Omdat de lezing door Jessie Kroon, één van de zussen van het Zero Waste-project, door de coronacrisis deze week niet kon doorgaan in de Bibliotheek, heeft zij een filmpje met Zero Waste-tips en een leuke foto-opdracht gemaakt. Deze vind je terug op de website en het YouTube-kanaal van de Bibliotheek Barneveld.

Alle deelnemers aan de Zero Waste-opdracht krijgen korting op de toegang van de lezing die op woensdag 30 september gaat plaatsvinden. Uit de inzenders wordt een winnaar gekozen die een leuke prijs ontvangt.

Bewustwording in coronatijd
In deze rare tijd van veel thuiszijn en weinig uitgaan en sociale contacten, ontstaat bij veel mensen een bewustwording met betrekking tot het milieu of men ontdekt nieuwe hobby's. Volgens Jessie kan dit ook een moment zijn om eens te kijken naar plasticvrij inkopen. 'Niet alleen producten zonder plastic verpakkingen, maar ook producten die geen plastic of rubber bevatten. Er zijn veel persoonlijke verzorgingsproducten waar deze materialen in zitten', zegt zij. In  het filmpje laat zij diverse alternatieve producten zien.

Kaartjes (à € 3,50) voor de lezing van 30 september die van 19.45 tot 21.30 uur duurt, kunnen binnenkort via de website van Bibliotheek Barneveld worden gekocht.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie