Glasvezel in Scherpenzeel is dichterbij dan ooit!

1 mei 2020 om 15:02 Wonen Deel je nieuws

Glasvezelcampagne voor supersnel en stabiel internet

DELTA Fiber Netwerk start een glasvezelcampagne in Scherpenzeel. Als 25% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 13 juli 2020 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders komt er glasvezel.

DELTA Fiber Netwerk begrijpt dat de inwoners in deze onzekere tijden door het coronavirus veel andere zaken aan hun hoofd hebben. Maar juist in deze tijd, nu het hele gezin thuis is, kinderen online les krijgen en veel mensen thuiswerken, ervaren we hoe belangrijk een stabiele en snelle internetverbinding is. Het houdt iedereen verbonden met elkaar.

Uitgelezen kans om voordelig aan te sluiten
Deze kans mag Scherpenzeel niet laten liggen vindt Alexander den Hartog, ondernemer en directeur van Hermac. “Woudenberg en Renswoude hebben al glasvezel. Scherpenzeel is destijds overgeslagen. Ook Ondernemersvereniging Scherpenzeel is eerder bezig geweest met glasvezel. Helaas zonder resultaat. Daarom ben ik blij dat DELTA Fiber Netwerk zich heeft gemeld, want ik verwacht niet dat er hierna nog veel kansen voorbij komen”.

Volgens den Hartog zien steeds meer mensen het belang van een goede verbinding. Hij verwacht dan ook dat er voldoende animo zal zijn. “De aansluiting is gratis. Je hoeft alleen een abonnement af te sluiten bij één van de providers. Het vervangt je huidige abonnement, je bent dus niet duurder uit. Dus waarom zou je het niet doen?”

Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd
Inwoners in Scherpenzeel die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting worden persoonlijk geïnformeerd door middel van een brief. Op gavoorglasvezel.nl kan een postcodecheck worden gedaan om te zien of het adres in aanmerking komt voor het aanbod.

Over DELTA Fiber Netwerk
DELTA Fiber Netwerk (voorheen Glasvezel buitenaf) is onderdeel van DELTA Fiber Nederland, het moederbedrijf van de telecomaanbieders DELTA en Caiway. DELTA Fiber Nederland is eigendom van de Zweedse investeerder EQT. Inmiddels de grootste glasvezelprovider van Noord-Europa. DELTA Fiber Netwerk legt voortdurend nieuwe netwerken aan, voornamelijk in Randstedelijke gebieden en plattelandsregio’s. Al meer dan 650.000 woningen en bedrijven zijn aangesloten en hebben de beschikking over snel internet.

Kijk voor meer informatie op www.gavoorglasvezel.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie