Het haren van de zicht.
Het haren van de zicht. Louis Fraanje

Dia-avond Bond tegen vloeken met natuurfotograaf Louis Fraanje

2 maart 2020 om 12:03 Activiteiten Deel je nieuws

De werkgroep Barneveld van de Bond tegen vloeken houdt op vrijdag 6 maart in kerkelijk centrum Rehoboth (Gasthuisstraat 5) in Barneveld een dia-avond met natuurfotograaf Louis Fraanje.

De diaserie heeft als titel ”Landleven op de Veluwe”.

Louis Fraanje is naast een onderhoudende verteller ook een zeer getalenteerde natuurfotograaf. Met zijn vrouw Fransien zwerft hij over de heide en door de bossen van de Veluwe. Zij nemen u in de diaserie mee op zoek naar het authentieke landleven. Beiden hebben oog voor details en daardoor hebben de door hen foto's een heel eigen karakter.

De avond begint om 19.30 uur. De zaal is om 19.00 uur open. De toegang bedraagt 7,50 euro. Kinderen betalen 3 euro, gezinnen maximaal 20 euro. Deze prijs is inclusief koffie, thee of frisdrank met cake.

Bij de uitgang wordt een collecte gehouden voor de Bond tegen vloeken.

De opbrengst is bestemd voor het landelijke werk van de Bond tegen vloeken.

De Bond tegen vloeken bestaat sinds 1917 en is een organisatie die actief het respectvol taalgebruik zonder vloeken bevordert. Met name in het scholenwerk besteedt de Bond ook aandacht aan andere vormen van verbaal geweld. De bekende reclameposters op stations en andere locaties vormen een belangrijk, maar kostbaar onderdeel van de campagnes van de Bond tegen vloeken.

Zie ook www.bondtegenvloeken.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie