Muziek op schoot is spelen met muziek voor de allerlkleinsten
Muziek op schoot is spelen met muziek voor de allerlkleinsten Coen Beijer

Cursussen muziek voor 0 tot 6 jaar

20 februari 2020 om 12:51 Muziek Deel je nieuws

Je bent nooit te jong om muziek te maken! Dat is althans de mening van Muziekschool Barneveld. Muziek maken is behalve leuk ook bewezen goed voor de ontwikkeling van kinderen. Binnenkort starten er weer cursussen voor de allerjongsten. 

Muziek op schoot (0 tot 4 jaar)
Op woensdag 4 en donderdag 5 maart gaan de lentecursussen van start. Samen met een ouder/begeleider kunnen de kindjes genieten van allerlei leuke liedjes, beweging en muzikale spelletjes met als thema winter. De cursus bestaat uit 9 lessen op woensdag voor 76,50 euro of 10 lessen op donderdag 85 euro. De lessen vinden plaats in de ochtend. Na aanmelding wordt de tijd bekend gemaakt.

Muziekspeeltuin (groep 1 en 2)
In de Muziekspeeltuin kunnen kinderen van 4 tot 6 jaar gezellig met leeftijdsgenootjes plezier maken met muziek. Samen zetten ze spelenderwijs hun eerste stappen in de wereld van het muziek maken. Bij deze cursus zijn de ouders niet aanwezig in de lessen. Op vrijdag 6 maart start er weer een nieuwe cursus van 6 lessen van 16.00 tot 16.40 uur. De kosten bedragen €51.

Informatie en inschrijven
De cursussen worden gegeven in Muziekschool Barneveld aan het Theaterplein. Kijk op www.muziekschoolbarneveld.nl voor meer informatie en inschrijven.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie