Digitaal muziek maken met Ableton Live is één van de korte cursussen die binnenkort van start gaan bij de muziekschool.
Digitaal muziek maken met Ableton Live is één van de korte cursussen die binnenkort van start gaan bij de muziekschool. Henk Groenewoud

Korte muziekcursussen bij Muziekschool Barneveld

23 januari 2020 om 15:16 Muziek Deel je nieuws

Binnenkort gaan er weer verschillende korte cursussen van start bij Muziekschool Barneveld. Er is keuze uit Muziek op schoot, Muzieksafari, Popsafari, Ukelele voor beginners en Digitaal muziek maken met Ableton. Op www.muziekschoolbarneveld.nl staat alle informatie en kunt u inschrijven.

Muziek op Schoot Lentecursus (0 tot 4 jaar)
Start: woensdag 4 maart 9 lessen 76,50 euro
Start: donderdag 5 maart 10 lessen 85 euro
Tijd: in de ochtend, afhankelijk van leeftijd
Docent: Maryanne de Jager

Bij Muziek op Schoot kunnen kinderen heerlijk bewegen en actief met muziek bezig zijn. Tijdens de lessen beleven de kleintjes samen met hun ouder of begeleider muzikale avonturen. 

Muzieksafari (7 tot 10 jaar)
Vanaf vrijdag 31 januari om 16.00-16.45 uur (vol), 16.45-17.30 uur
10 lessen voor 85 euro
Docent: Marjolijn van der Boon

Hou jij van muziek maken, maar weet je nog niet welk instrument het beste bij jou past? Op Muzieksafari leer je alle instrumenten van de muziekschool kennen en mag je ze ook uitproberen. Na 10 lessen heb je de ‘Big 5’ leren kennen en kan je een instrument kiezen.

Popsafari (8 tot 12 jaar)
Start: donderdag 30 januari
Tijd: 16.00-16.45 uur
6 lessen voor 51 euro
Docent: Peter Hendriks

Op Popsafari maken kinderen kennis met elektrische gitaar, basgitaar, drumstel en piano/keyboard. Vanaf de eerste les spelen ze al samen in de jongste popband van Barneveld! 

Ukelele voor volwassenen (18+)
Start: donderdag 12 maart
Tijd: 18.30-19.15 uur
6 lessen voor 45 euro (tot 21 jr)/54,45 euro (21+) incl. leeninstrument
Docent: Christine Vermeulen

De ukelele ziet er niet alleen grappig uit, het is ook een ontzettend leuk instrument om te bespelen. Doordat de ukelele slechts vier snaren heeft, kun je vrij snel een aantal akkoorden en liedjes spelen.

Digitaal muziek maken met Ableton Live (12+)
Start: vrijdag 31 januari
Tijd: 20.00-21.00 uur
10 lessen voor 95 euro (excl. aanschaf Ableton Live)
Docent: Marco Onstenk

Met het programma Ableton Live kun je jouw laptop gebruiken als instrument, maar ook voor het componeren en arrangeren van digitale muziek. DJ’s gebruiken het vaak voor het in elkaar laten overvloeien van muziek en het toevoegen van geluidseffecten. Tegenwoordig heeft ongeveer alle muziek wel digitale elementen. De mogelijkheden zijn enorm! In deze cursus leer je de basis van Ableton Live, dat leidend is in de wereld van de digitale muziek.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie