Cast Heel Holland Lacht
Cast Heel Holland Lacht Erik van der Burgt

Bakwedstrijd in Schaffelaartheater

15 januari 2020 om 17:07 Podiumkunsten Deel je nieuws

Bakwedstrijd in het Schaffelaartheater tijdens Nationaal Theater Weekend

Van 24 t/m 26 vindt het leukste weekend van het jaar plaats! Nederland viert theater met meer dan driehonderd verrassende voorstellingen én vele gratis activiteiten, in meer dan tachtig theaters in Nederland. Uiteraard doet het Schaffelaartheater ook mee! Alle voorstellingen in dit weekend zijn voor € 10,- per kaartje te reserveren.

In het Schaffelaartheater zijn dat weekend vier voorstellingen; voor elk wat wils! Rondom deze voorstellingen zijn daarnaast activiteiten die gratis te bezoeken zijn.

Bakwedstrijd
Eén van die activiteiten is een bakwedstrijd op zondagmiddag 26 januari, waar jij aan kan meedoen! Wij zorgen voor een lekker kopje koffie of thee, want na de keuring mag het gebak verkocht worden.

 ‘Heel Holland lacht’
Na je inspanningen kun je heerlijk lachen bij de smakelijke comedie ‘Heel Holland Lacht’. Om 15.00 uur begint deze voorstelling die een vette knipoog is naar het immens populaire bakprogramma van dit moment.

Over de voorstelling
Een bezoek aan deze taartenwinkel vergeet je nooit meer. Maak bij de taartenvitrine kennis met de strenge eigenaresse die zich overal zorgen over maakt, behalve over haar taarten. Maar ‘gelukkig’ is er nog de slungelige Eddy om het draaiende te houden. Krijgen ze een koekje van eigen deeg of moeten ze op eieren lopen? Wat doet trouwens die klant die dagelijks langskomt maar nooit wat bestelt en wat gebeurt er toch met al die taarten? De rollen worden vertolkt door vertolkt door Arijan ‘Adje’ van Bavel, Sabine Beens en Onno Innemee. Een flinke uitdaging, want de drie acteurs vertolken gezamenlijk dertien rollen!

Winnaars
De belangrijkste rol speelt Arijan vóór de voorstelling, want dan zit hij in de jury die jouw taart beoordeelt. De uitslag wordt na de voorstelling bekendgemaakt en de beste drie ontvangen een leuke prijs. Dus wil jij je baktalent laten zien, meld je dan aan via contact@schaffelaartheater.nl vóór woensdag 23 januari aanstaande!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie