De Harmonie organiseert 12 oktober een Hollandse Avond in De Essenburcht.
De Harmonie organiseert 12 oktober een Hollandse Avond in De Essenburcht. Simone Michelle Fotografie

Mystery guest op Hollandse Avond

8 oktober 2019 om 16:50 Muziek Deel je nieuws

BARNEVELD/KOOTWIJKERBROEK – Met nog enkele dagen te gaan tot de Hollandse Avond, maakt Phil Good bekend een mystery guest toe te voegen aan het programma van zaterdag 12 oktober. Het orkest van Muziekgezelschap De Harmonie Barneveld zal met nóg een lokale zanger bekende Nederlandstalige hits ten gehore brengen.

Het beloofde al een swingende avond te worden. Tijdens de Hollandse Avond op 12 oktober in de Kootwijkerbroekse Essenburcht speelt het orkest een avondvullend repertoire vol bekende Nederlandstalige muziek. Geen statisch zitconcert, maar een gezellige avond waar jong en oud onder het genot van een drankje en een bitterbal kunnen genieten van muziek van eigen bodem.

Tijdens de Hollandse Avond komen alle mogelijke muziekstijlen voorbij. Met één gemene deler: dat iedereen de nummers van begin tot eind kan meezingen. Phil Good werkte daarom al samen met zanger Ben Sproet. Daarnaast zal er dus een tweede, nog onbekende zanger op het toneel verschijnen. Een tipje van de sluier: deze mystery guest is een bekende van De Harmonie en zong al eerder Nederlandstalig. Wie de zanger is, die in het dagelijks leven een bekend Barnevelds ondernemer is, houdt De Harmonie nog even geheim, aldus een woordvoerder.

Kaartverkoop
Zin in een feestje? Mis de Hollandse Avond dan niet. Zaterdag 12 oktober 2019, 20:00 uur in De Essenburcht in Kootwijkerbroek. Kaarten à €14,50 zijn verkrijgbaar via www.ticketview.nl/shop/deharmoniebarneveld

Volwassenenorkest
De Hollandse Avond is het eerste avondvullende concert van Phil Good. Het 40-koppige harmonieorkest werd in 2015 opgericht als onderdeel van Muziekgezelschap De Harmonie. Naast gevorderden en veteranen zitten er in het volwassenenorkest ook veel muzikanten die recent een instrument hebben opgepakt. Het repertoire van Phil Good is zeer breed. Daarbij is er binnen het harmonieorkest minstens zoveel aandacht voor het repeteren van de muziek  als voor het sociale aspect.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie