Onder meer kinderboeken zijn in de aanbieding
Onder meer kinderboeken zijn in de aanbieding JDuroy

Kinderboeken en romans in de aanbieding bij Hivos-boekwinkel Barneveld

30 september 2019 om 22:20 Maatschappelijk Deel je nieuws

De oktobermaand staat bij de tweedehands boekwinkel van Hivos in Barneveld in het teken van kinderboeken en romans. In de hele maand is het 'Twee voor de prijs van één' voor deze boeken. Een deel van de leesboeken wordt royaal uitgestald in de gang van het gebouw, zodat de bezoekers ze uitgebreid kunnen bekijken.
De opbrengst van de verkoop is weer bestemd voor ons partnerproject van 'Stop Kinderarbeid' in Oeganda. De organisatie NASCENT werkt daar doelgericht aan het uitbannen van kinderarbeid uit één van de armste wijken van de hoofdstad Kampala. Ze werkt daarbij samen met de lokale gemeenschap, zodat alle mensen bereikt worden. Zo helpt uw aankoop mee aan het duurzame werelddoel 4: iedereen naar school. 
De Hivos-winkel is geopend op dinsdag t/m zaterdag van 09:30 t/m 16:00 uur in gebouw De Ark aan Kapteijnstraat 20 (hoek Catharijnesteeg, vlakbij het centrum). Meer info of zelf actief worden? Bel 0342-412376 (tijdens openingsuren), mail naar hivos.barneveld@gmail.com, of laat een bericht achter op https://www.facebook.com/BarneveldHivos.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie