Gerrit van der Velden snijdt zelf de taart aan
Gerrit van der Velden snijdt zelf de taart aan PR

Gerrit van der Velden 25 jaar bij Bakkerij Schuiteman

2 juli 2019 om 08:00 lokaal Deel je nieuws

Maandag 1 juli 1994: op die datum trad Gerrit van der Velden als banketbakker in dienst bij Bakkerij Schuiteman. Afgelopen maandag is zijn 25-jarig jubileum gevierd in de bakkerij te Garderen. Meest opmerkelijke cadeau: een schaap.

’s Ochtends is het jubileum luister bijgezet op een manier die Gerrit al 25 jaar zelf propageert: feest vier je met koffie en vers gebak. Hij sneed hoogstpersoonlijk de jubileumtaart aan in het bijzijn van zijn vrouw, kinderen en kleinkind. In en rond de winkel hingen foto’s uit de afgelopen 25 jaar, zodat ook klanten worden herinnerd aan het bijzondere jubileum. Zowel werkgever Sander van den Top als Gerrits collega’s zetten de banketbakker royaal in de bloemen en cadeaus. Een echt schaap was daarvan wel de meest bijzondere verrassing. Op maandagavond is het jubileum wat officiëler gevierd met een diner met familie en collega’s.

Eigenaar Sander van de Top is blij met Gerrit van der Velden. “Banket is geen fabriekswerk, maar ambachtelijk vakwerk. Gerrit is een echte vakman, mensen zoals hij geven onze taarten, cakes en gebakjes net die extra smaak, uitstraling en beleving. Als brood- en banketbakkerij vinden we het bovendien fijn dat mensen lang aan ons bedrijf verbonden blijven.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie