Vlnr: Mich Buschman, Ronald de Wilde en Annelies Barendrecht
Vlnr: Mich Buschman, Ronald de Wilde en Annelies Barendrecht Mich Buschman

Expositie 'Achter de schermen' in Schaffelaartheater

14 januari 2019 om 10:46 lokaal Deel je nieuws

U heeft ze vorig jaar misschien wel gezien bij uw bezoek aan het Schaffelaartheater, al deden ze nog zo hun best om zich zo onopvallend mogelijk te bewegen; fotografen Mich Buschman en Annelies Barendrecht. Een jaar lang zwierven ze door het Schaffelaartheater om vrijwilligers, optredens, technici, onopvallende details en nog veel meer in beeld te brengen. Uit de honderden foto’s hebben ze samen met theaterdirecteur Ronald de Wilde een selectie van dertig zwart-wit foto’s gemaakt die zij graag met u willen delen. Doel van het project is de kijker een kijkje in de keuken van het theater te geven, als dank voor alle steun die het Schaffelaartheater de afgelopen jaren vanuit de Barneveldse bevolking ontvangen heeft.

Mich Buschman
Mich is een echte mensenfotograaf. Mensen werkzaam in hun bedrijf, met elkaar in allerlei samenwerkingsverbanden. Hun verbondenheid met elkaar in het gezin, op de huwelijksdag, met familie en vrienden. Hij is een gediplomeerd fotograaf en geeft twee dagen per week les aan de Nederlandse Fotovakschool te Apeldoorn.

Annelies Barendrecht
Annelies Barendrecht is begonnen als tekstschrijver: ze schrijft voor verschillende opdrachtgevers: o.a. de Koninklijke BDU, Nieuwe Veluwe, FBNed en de Maatschappij van Welstand. Daar kwam later een spoor bij: de fotografie, via een gedegen opleiding aan de Fotovakschool in Apeldoorn. Mensen en hun emoties staan bij Annelies centraal in tekst en beeld. In de fotografie richt ze zich vooral op portretten, op locatie of in mijn studio. En op de journalistieke fotografie. De mens als bron van inspiratie.

Feestelijke opening
De feestelijke opening van deze foto-expositie ‘Achter de Schermen’ vindt plaats op zaterdag 26 januari 2019 om 16.00 uur in het Schaffelaartheater en wordt verricht door wethouder André van de Burgwal. De inloop is vanaf 15.30 uur. Na de opening is de foto-expositie te bezoeken tijdens de openingstijden van de kassa en tijdens voorstellingen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie