Bedrijvengids

SolarToday Kootwijkerbroek

SolarToday Kootwijkerbroek

Dé Solar groothandel voor installateurs

SolarToday in Kootwijkerbroek is dé zonnepanelen groothandel voor installateurs. Duizenden zonnepanelen komen jaarlijks na een tussenstop in Kootwijkerbroek op een Nederlands dak terecht. Op bedrijfspanden en woonhuizen.

Zonnepanelen en accu's


SolarToday Kootwijkerbroek levert zonnepanelen, omvormers, onderconstructies, accu's en bekabeling aan grote en kleine installateurs uit Noord-Brabant en Midden-Nederland. De specialist in verduurzaming werkt uitsluitend met A-merken als Canadian Solar en Jinko Solar.

Scherpe tarieven


De groothandel in zonnepanelen is aangesloten bij de landelijke organisatie SolarToday. De vestiging in Kootwijkerbroek is één van de zeven kenniscentra in Nederland en België. ,,Onderling delen we kennis en ook de inkoop is centraal geregeld, waardoor we scherpe tarieven kunnen aanbieden.''

Persoonlijke aanpak


Als klant ben je bij SolarToday Kootwijkerbroek koning en zeker geen nummertje. ,,We denken volop mee met installateurs en hebben veel contact via telefoon en email. Als ze dat willen, helpen we bijvoorbeeld met een daktekening voor hun klant.'' 

Afhalen of laten bezorgen


Bestelde zonnepanelen, accu's en andere materialen kun je als installateur afhalen bij het magazijn in Kootwijkerbroek. SolarToday zorgt dat er een kant-en-klaar pakket klaarstaat. Het is ook mogelijk om je bestelling op een locatie naar wens te laten bezorgen. SolarToday Kootwijkerbroek werkt met een vaste transportpartner.

Accu


Naast zonnepanelen levert SolarToday Kootwijkerbroek ook batterijen die zonne-energie opslaan. Zo'n accu helpt iedereen met zonnepanelen om slim(mer) met zonne-energie om te gaan.

Bezoek de showroom


SolarToday Kootwijkerbroek is gevestigd aan De Spil in Kootwijkerbroek. Installateurs die vrijblijvend willen kennismaken of zonnepanelen of andere producten willen bekijken, zijn van harte welkom bij de groothandel in zonnepanelen.

Contactgegevens

SolarToday Kootwijkerbroek

De Spil 2

3774SE Kootwijkerbroek

Tel 0342 23 11 00

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08.00 - 17.00 uur
08.00 - 17.00 uur
08.00 - 17.00 uur
08.00 - 17.00 uur
08.00 - 17.00 uur