Bedrijvengids

Auto Versteeg Buurman Voorthuizen

Auto Versteeg Buurman Voorthuizen

Auto Versteeg Buurman: specialist in verkoop, service en onderhoud

Nieuw, tweedehands, elektrisch of juist een benzineauto: met een ruim aanbod aan auto's en bedrijfswagens heeft Auto Versteeg Buurman in Barneveld en Voorthuizen voor elk wat wils. Daarnaast kun je bij ons autobedrijf terecht voor service en onderhoud, zoals APK-dienstverlening, airco-onderhoud, lease en private-lease, financiering en verzekering.

Vestigingen in Barneveld en Voorthuizen


Auto Versteeg Buurman is officieel merkdealer van Suzuki en Mitsubishi, servicedealer van Peugeot, Citroën en Toyota en Nissan Specialist. Met in totaal zes vestigingen, waarvan twee in Barneveld en één in Voorthuizen, is ons autobedrijf 'Altijd dichtbij'. Niet alleen fysiek, maar ook door dicht bij de klant te staan en de tijd te nemen voor persoonlijke aandacht.

Tweedehands auto's en bedrijfswagens


Naast een ruim aanbod aan nieuwe auto's heeft Auto Versteeg Buurman maar liefst 350 tweedehands auto's op voorraad. Ook voor bedrijfswagens ben je bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten zijn er voor elke consument of ondernemer en denken graag mee.

Elektrische auto's


Op zoek naar een elektrische auto? We hebben alle benodigde kennis in huis om naast de verkoop ook in het onderhoud van elektrische auto's te voorzien.

Onderhoud en reparaties


Niet alleen zijn we Erkend Reparateur voor de merken Citroen, Mitsubishi, Peugeot en Suzuki, ook is ons bedrijf aangesloten bij Vakgarage en AutoFirst. Onze werkplaatsen zijn uitgerust met de modernste apparatuur voor onderhoud en reparaties aan alle merken auto's. Daarnaast voeren we technisch onderhoud uit aan campers en voeren we voor elk merk en type auto een APK-keuring uit. Als ervaren servicebedrijf doen wij er alles aan om elke auto in optimale conditie te houden.

Lease, financiering en verzekeringen


Onbezorgd rijden in een nieuwe auto, voor een vast bedrag per maand? Steeds meer mensen kiezen voor private lease. Alle kosten voor onderhoud en reparatie, pechhulp, afschrijving, rente, allriskverzekering, wegenbelasting, afleveringskosten en banden zijn inbegrepen. Onze private lease-producten van PSA Finance en Suzuki Financial Services zijn gecertificeerd door het keurmerk Private Lease.

Eerlijk verhaal en heldere communicatie


Autobedrijf Auto Versteeg Buurman is al ruim vijftig jaar een begrip in de regio. Onder leiding van de nieuwe generatie binnen het familiebedrijf, met Korstiaan Versteeg als algemeen directeur en Arne en Wouter Buurman als operationeel directieleden, blijft ons uitgangspunt dat de klant centraal staat. Met daarnaast een lokale vestigingsmanager op al onze locaties in Barneveld, Ermelo, Nunspeet, Voorthuizen en Woudenberg is ons autobedrijf altijd dichtbij.

 

Contactgegevens

Auto Versteeg Buurman Voorthuizen

Hoofdstraat 62

3781AH Voorthuizen

Tel 0342-413535

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

08.00 - 18.00 uur
08.00 - 18.00 uur
08.00 - 18.00 uur
08.00 - 18.00 uur
08.00 - 18.00 uur
08.00 - 16.00 uur