Afbeelding
.

Muzikale beestenboel

zaterdag 6 april 2024 19:00

[BARNEVELD] De Veluwehal in Barneveld wordt zaterdagavond 6 april omgetoverd tot een waar dierenrijk tijdens het concert ‘Beestenboel’. 

Harmonie Barneveld presenteert een avond vol muziek geïnspireerd door de dierenwereld, waarbij verschillende orkesten hun kunsten zullen vertonen. ,,Het belooft een spetterende avond te worden met optredens van Leerlingenorkest De Harmonie Barneveld en De Jonge Phil. Daarnaast brengen het Jeugd Fanfare Orkest en het Jeugd Slagwerk Orkest van Muziekcentrum Lunteren ook stukken ten gehore’’, meldt de organisatie.

Elk orkest geeft een eigen interpretatie aan muziekstukken, variërend van vrolijke melodieën tot meeslepende ritmes. ,,Een bijzondere toevoeging aan het programma is de aanwezigheid van presentator en bioloog Frits Vlam, die tussen de muziekstukken door vertelt over zijn avonturen op een onbewoond eiland tussen de dieren. Met zijn levendige verhalen en diepgaande kennis van het dierenrijk zal Frits het publiek meenemen op een boeiende reis door de natuur.’’

Het concert in de Veluwehal begint om 19.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van De Harmonie Barneveld.

Locatie