Afbeelding
www.deeng.nl/agenda

Poppentheatervoorstelling ‘de verdwaalde leeuw’

dinsdag 20 februari 2024 14:00 tot 14:45

Theater Poppekus heeft een speciale voorstelling gemaakt. We nemen de kinderen mee door een reuzenboek. Het gaat over een leeuw die verdwaald is. Hij is zijn eigen verhaal en bladzijde kwijt. Maar daarmee ook zijn huis! Zijn thuis waar hij zich fijn voelt..... Al zoekende komt hij in de andere verhalen van het boek terecht. De dieren uit deze verhalen willen hem wel helpen de weg naar huis terug te vinden, maar daar moet hij wel wat voor doen. Samen met de kinderen zal hij wat rijm- en rekenopdrachten moeten vervullen. Laten we eens kijken of de leeuw met behulp van de kinderen kan rijmen en rekenen!

Deze voorstelling is voor kinderen vanaf 4 jaar. In het boek noemen de we bekende verhalen van Reinaert de Vos, De Bremer Stadsmuzikanten, De vos en de raaf, De egel en de haas en De leeuw en de muis. Om de voorstelling een nog leukere beleving te maken voor ouder en kind, raden wij aan om deze verhalen eens op te zoeken en het er samen over te hebben. In het poëzieboek komen we de personages van deze verhalen tegen. Hoe leuk is het dan om ze ook werkelijk te herkennen!

Na de voorstelling is er een fotomoment waarbij kinderen op de foto kunnen met de poppen. 

Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. 

Bestel je kaartjes via de website van De Eng. www.deeng.nl/agenda


Locatie