Afbeelding
180 graden bbq

Interactieve belevenisbarbecue

zaterdag 17 februari 2024 15:00 tot 18:00

Sla jij geen gelegenheid over om de barbecue aan te steken en te genieten van lekker eten? Geef je dan nu op voor de interactieve belevenisbarbecue bij De Eng! 

Steek samen met ons en 180 graden BBQ de Green Eggs aan en ervaar hoe je de lekkerste gerechten kan creëren. Verbeter je grillskills door zelf aan de slag te gaan en geniet gelijk van het resultaat van de heerlijke, zelfgemaakte picanha, MOINKballs, gevulde kastanjechampignons, applecrumble (mét huisgemaakte limoncello), zalm en meer, klaargemaakt op de Green Eggs. 

Ga naar huis met een unieke ervaring, een volle maag en tips en technieken om thuis verder toe te passen, zodat je ook hier de heerlijkste gerechten kunt bereiden. 

Johan: ‘ik wil af van het woord ‘workshop’, want het is niet dat ik je ga vertellen wat je moet doen en dat jij dan moet luisteren. We gaan samen dingen maken en ervaren hoe dat is. Een beleving dus.’

Aanmelden voor 31 januari 2024. Kijk voor meer informatie op www.deeng.nl/agenda

Locatie