Afbeelding
DenDennis

Brei & Haak maar raak - dag

zaterdag 17 februari 2024 11:00 tot 15:00

Tijdens deze creatieve dag kun je haak-koning DenDennis ontmoeten, een workshop volgen, al je favoriete brei- en haakspulletjes kopen en kun je creatief met elkaar aan de slag.

Op deze creatieve dag kunnen alle brei- en haakfans hun hart ophalen! De hele dag staat de Bibliotheek in het teken van breien en haken. Aan de tafel in de ontmoetingsruimte kun je de hele dag gezellig met iedereen creatief aan de slag. Verder hebben we hoog bezoek! Haak-koning Den Dennis komt op bezoek. Om 11.00 uur kun je hem ontmoeten. De Meet & Greet is gratis, maar we zouden het fijn vinden als je je aanmeldt. Om 13.30 geeft Den Dennis ook nog een workshop voor de gevorderden onder ons. De prijs hiervoor is €30,00. Koop via www.bibliotheekbarneveld.nl je ticket. Let op, er is beperkt plaats. 

Wil je thuis verder aan de slag met haken en breien? Geen zorgen! Haal al je spullen bij het speciale handwerkkraampje waar van alles te koop is. Je hoeft niet de hele dag tussen 11.00 en 17.00 uur aanwezig te zijn, loop binnen wanneer jij het wil.

Locatie