Schrijfcursus in de Bibliotheek Barneveld
Schrijfcursus in de Bibliotheek Barneveld Shutterstock

Cursus Levensverhalen schrijven

donderdag 15 februari 2024 9:30 tot 12:00

Hoe mooi zou het zijn om levensgebeurtenissen voor jezelf of je (klein)kinderen op te schrijven? Maar hoe doe je dat? Deze cursus is voor iedereen met levenservaring. Schrijfervaring is niet nodig. Elke les behandelen we een thema om over te schrijven. Je krijgt tips over hoe je gebeurtenissen uit je eigen leven op een levendige en beeldende manier kunt opschrijven. Door diverse opdrachten zorgt de docent ervoor dat gebeurtenissen weer scherp op je netvlies komen en leer je hoe je in scènes kunt schrijven waardoor je tekst vanzelf structuur krijgt. Elke les werk je toe naar een afgerond stukje tekst. In de bijeenkomsten lees je je werk voor. Daardoor merk je of je tekst goed loopt en hoor je van je medecursisten hoe zij de tekst ervaren.

In totaal zijn het 8 lessen en de kosten zijn €230,- euro. Tickets zijn verkrijgbaar via www.bibliotheekbarneveld.nl 

Locatie