Workshop schminken bij De Eng

dinsdag 26 september 2023 19:00 tot 22:00

Kijk je altijd met bewondering naar mensen die kinderen schminken? Hoe zij zulke prachtige designs opzetten, creatieve ontwerpen bedenken, hoe ze de kinderen zo goed stil kunnen laten zitten om vervolgens trots hun mooie geschminkte gezichtjes aan iedereen te showen? 

Zou je dit zelf ook wel willen leren? Kom dan meedoen met onze workshop schminken! Niemand minder dan Simone van ‘Simone Schminkt’ komt deze workshop verzorgen en zal je de beste tips en trucs leren om zo zelf de prachtigste ontwerpen te kunnen schminken.

Het is een basisworkshop schminken: ervaring is niet nodig, maar heb je al wel eens wat geschminkt, dan is het ook superleuk om je kennis op te frissen of te verfijnen. 

Meld je aan voor de workshop via onze website www.deeng.nl

Locatie