Anniek Pheifer geeft een vrijheidscollege in de Bibliotheek
Anniek Pheifer geeft een vrijheidscollege in de Bibliotheek Bibliotheek Barneveld

Vrijheidscollege met Anniek Pheifer

dinsdag 26 september 2023 20:00 tot 21:30

In het Vrijheidscollege spreekt Anniek Pheifer over de vrijheid om je uit te spreken over de klimaatcrisis en de ernst daarvan. Ben je vrij om je angst en mening te uiten over de opwarming van de aarde en de problemen die dat met zich meebrengt? Of hebben anderen liever dat je het er niet te veel over hebt en het ongemakkelijk maakt?

Anniek Pheifer (1977) is een Nederlandse actrice die voorheen verbonden was aan het Nationale Theater. Ze speelde talrijke rollen in films en televisieseries zoals Mocro Maffia, Nieuw Zeer, Jiskefet en De Vliegende Hollanders. Begin 2023 was de actrice te zien in DeSlimste Mens, waar ze eindigde op een eervolle tweede plaats. Daarnaast won ze met haar toneelspel de prestigieuze Mary Dresselhuys Prijs, voor haar rol in de speelfilm Grote Zwaen ontving ze in 2016 een Gouden Kalf Nominatie op het Nederlands Film Festival en ze won maar liefst twee keer de Guido de Moor Prijs.

Locatie