Flyer FADOpelos2
Flyer FADOpelos2 Dion Bierdrager

Portugese Fado muziek met FADOpelos2

vrijdag 22 september 2023 20:00 tot 22:00

FADOpelos2 is een duo dat bestaat uit Iris Feijen (zang) en Tiago Lageira (gitaar).Iris maakte al op jonge leeftijd kennis met de Portugese fado muziek. Zelfs zonder de taal te begrijpen raakte deze muziek haar zo diep, dat ze besloot zelf fado te gaan zingen.In 2017 kwam ze in contact met Tiago, een Portugese gitarist. De muzikale interactie tussen de twee is uitstekend. Ze besloten daarom FADOpelos2 te vormen en de fado te promoten in Nederland.In Juli 2019 brachten ze hun eerste EP ‘Bairro Alto’ uit en in 2020 volgde daarop een nieuwe EP ‘Sei de um Rio’. Op beide EP’s is ook eigen werk te horen.Muziek vol emotie, dat is waar het bij FADOpelos2 om gaat.In de zomer van 2020 won FADOpelos2 de zangwedstrijd ‘We Want More’ bij SBS6, nadat ze de jury wisten te ontroeren.

Laat u meevoeren door de straten van Lissabon en droom weg bij het spel tussen zang en gitaar.

Kaarten te koop via www.schaapskooiagteveld.nl en kijk onder het theaterprogramma

Locatie