orgel De Fontein Nijkerk
orgel De Fontein Nijkerk Jan de Gier

Zaterdagmiddagmuziek met Cantate Deo in De Fontein in Nijkerk

zaterdag 10 juni 2023 16:00 tot 17:15

Op D.V. zaterdag 10 juni 2023 is er het zaterdagmiddagconcert in De Fontein in Nijkerk met het christelijk gemengd koor Cantate Deo uit Amersfoort o.l.v. haar dirigent Mark Brandwijk en Gerwin van der Plaats, orgel/vleugel.

Het programma bestaat uit psalmen, geestelijke liederen, klassieke werken en enkele stukken rond het thema ‘Verwachting’. Verder wordt het programma afgewisseld met muzikale intermezzo’s, een orgelimprovisatie en samenzang.

Aanvang concert: 16.00 uur. De kerk aan de ds Kuypersstraat 2 is open: 15.30 uur. Toegangsprijs: € 10, te voldoen voor de aanvang van het concert bij de ingang van de kerk. Betaling via een QR-code is daar ook mogelijk. T/m 15 jaar is de toegang gratis. 

U kunt ook kaarten bestellen voor dit concert via www.cantatedeo.nl

Na afloop van het concert is er gratis koffie, thee of frisdrank.

Locatie