Afbeelding
Gerwin van Luttikhuizen

Open dag Muziekschool en De Harmonie

zaterdag 10 juni 2023 10:00 tot 14:00

[BARNEVELD] Muziekschool Barneveld en Muziekgezelschap De Harmonie houden zaterdag 10 juni gezamenlijk een open dag. Iedereen met interesse in muziek maken is van 10.00 tot 14.00 uur welkom aan het Theaterplein.  Alle activiteiten zijn gratis. Meer info op www.muzieklesbarneveld.nl

Iedereen die een instrument wil uitproberen, heeft daar zaterdag de kans voor. In alle lokalen van de muziekschool en De Harmonie zijn docenten met hun instrument aanwezig om het proefspelen te begeleiden en vragen te beantwoorden. Voor alle leeftijden zijn er gratis workshops, waaronder Muziek op Schoot, Kinderen Ontdekken Muziek, Cursus Muzikale Verkenning, Op Toonhoogte gitaarcursus, Bandcursus Opwekking, Pianocursus christelijke liederen, Orkest Tutti Colore en beeldende kunst. Vooraf aanmelden is niet nodig.