Afbeelding
Foto: Hennie van den Heuvel

Boeldag-schuurverkoop

zaterdag 10 juni 2023 9:00 tot 12:00

Nog eenmaal is er vanmorgen schuurverkoop voordat de Boeldag wordt gehouden rondom de Gereformeerde Kerk op 24 juni. De eerstvolgende schuurverkoop is daarna eind september of oktober. De deuren van onze opslagschuren aan de Wolsbergerweg 12 en Nieuwe Voorthuizerweg 15a (navigatie Nijkerk) staan vanmorgen open van 9.00 tot 12.00 uur. Kom gerust nog even kijken. Op eerstgenoemd adres bieden wij o.a. boeken, elektronica, witgoed, gereedschap en tuinmeubelen te koop aan.

Aan de Nieuwe Voorthuizerweg vindt u naast meubels, stoelen, tafels, bedden, kleding een uitgebreid aanbod aan leuke en goede tweedehands artikelen. De loten voor de Boeldag-verloting zijn ook verkrijgbaar in onze beide schuren. De koffie (aan de Nieuwe Voorthuizerweg) is gratis.