Volle maan
Volle maan Geldesrsch Landschap & Kasteelen

Volle maan wandeling Wilbrinkbos

zaterdag 4 februari 2023 20:30 tot 22:30

VOORTHUIZEN - De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseren op zaterdag 4 februari 2023 een volle maan wandeling in het Wilbrinkbos. Normaal is het Wilbrinkbos na zonsondergang niet toegankelijk, maar om de volle maan te kunnen beleven wordt voor een aantal excursies een uitzondering gemaakt. Want bij volle maan is veel te zien en te horen. Onderweg wordt aandacht besteed aan de nachthemel. Tijdens stiltemomenten luisteren we naar de nachtelijke geluiden, zoals bijvoorbeeld geritsel in de bladeren, wegspringende konijnen en roepende bosuilen. Juist door die geluiden zult u merken dat een wandeling die u overdag al vaker heeft gemaakt, ‘s- nachts opeens geheel nieuw en anders kan zijn. Ervaar het zelf en ga mee met onze boswachters. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.
•    Tijd: start om 20.30 uur. Duur: ca. 2 uur.
•    Deelname: 8,00 euro p.p., donateurs 3,00 euro p.p. op vertoon van een geldige GLK donateurspas.
•    Tip van de boswachter: zorg voor stevige schoenen en neem een lampje mee. Honden kunnen niet mee.
Meer informatie en online reserveren: www.glk.nl/excursies

Locatie