Bluegrass Bandits
Bluegrass Bandits Bluegrass Bandits

Countryland sessions met de Bluegrass Bandits in het Rebellenhonk

zaterdag 4 februari 2023 19:00 tot 22:00

The Bluegrass Bandits 

The Bluegrass Bandits nemen je met hun zuivere meerstemmigheid en hun warme instrumenten mee naar de Appalachen in de Verenigde Staten, waar de de teksten nog gaan over rivieren, geloof en een liefje aan de andere kant van de berg. Sommige liedjes zul je herkennen en meezingen, bij andere hoef je slechts te luisteren naar de warme harmonieën van deze vijf muzikanten. 

De Bandits bestaan uit Rosa Smits (zang), Doris van Iperen (zang en mandoline), René Meijer (zang en gitaar), Katja Kruit (dobro) en Marieke ter Laak (contrabas). Ze brengen de high, lonesome sounds van de bluegrass terug naar de lage Hollandse gronden. Yihaaaa! We hebben met veel succes en plezier gespeeld op festivals (Bluegrassfestival Rotterdam, EWOB, Knapsackfestival Delft), evenementen (Open Monumentendag, buurtfeest Van t Kassie naar de Schuur), in horeca (Proeflokaal Faas Rotterdam, Huszár Delft), voor luisterpubliek (Mini-festival folkclub Razzmatazz), op privé feestjes en op straat! Met onze ervaring weten we voor elk publiek en in iedere setting de juiste toon aan te slaan.

Een optreden van the Bluegrass Bandits staat garant voor mooie liedjes, opzwepende meezingers en een feestelijke country-sfeer!

Op zaterdag 4 februari houden we een bluegrass avond in het Rebellenhonk aan de Pr Hendrikweg 15 in Barneveld. De avond begint om 19.00 uur, de entree is gratis en jong en oud is welkom.