Workshop Metaalelement in balans

woensdag 29 november 2023 9:30 tot 11:00

Wil je deze herfst bewust beleven, het jaar loslaten en je klaar maken voor de winter?

Volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde is de herfst verbonden met het Metaalelement een regulerende, maar ook transformerende energie.

Loslaten maakt een belangrijk onderdeel uit van de Metaalenergie. Want hoe fijn is het als je niet blijft vasthouden aan bepaalde negatieve gedachten, emoties, gewoontes of personen. Loslaten zodat je je kunt voorbereiden op een nieuwe fase en er ook ruimte is om het nieuwe te verwelkomen.

De organen die bij het Metaalelement horen zijn de dikke darm en de longen. Zij hebben o.a. de taak om te zuiveren en af te voeren. Energetisch zijn de Dikke darm & Longmeridiaan verbonden met het Metaalelement.

Wanneer er een disbalans in de Metaalenergie is, kan het zijn dat je slecht kan loslaten, je moeite hebt met afscheid nemen van iets of iemand, je blijft hangen in gebeurtenissen of gesprekken uit het verleden, je moeilijk kan omgaan met verdriet of er heel lang in blijft hangen.  

Fysiek kan een disbalans zich uiten in huid-, long- en darmklachten.

Woensdag 29 november wordt bij ilove2yoga in Voorthuizen de workshop Metaalelement in balans gegeven.

Hierbij wordt niet alleen meer uitleg gegeven over het Metaalelement maar ga je ook genieten van een yogales die hier volledig op afgestemd is.

Daarnaast krijg je tips hoe je het Metaalelement kunt versterken zodat je energiek de winter tegemoet kan gaan.

Waar: Yogastudio ilove2yoga in Voorthuizen

Tijd: 9.30 - 11.00 uur

Kosten: € 35.- incl. kruidenthee

Opgeven mail naar: info@ilove2yoga.nl

Locatie