Afbeelding
De Wardborg

Boetseren in De Wardborg

woensdag 29 november 2023 19:30 tot 21:30

Boetseercursus onder leiding van Ans Jansen van Atelier Jasmijntje.

Deze cursus is voor volwassenen en het maakt niet uit of je ervaring hebt of niet.

Je gaat 2 technieken leren: In de eerste lessen wordt een beeld gemaakt van grove chamotteklei. Daarna gaan we (desgewenst) werken met fijne chamotteklei, waarvan we plaatmateriaal gaan maken. Je werkstuk kan eventueel afgebakken worden in de keramische oven van de Wardborg.

De cursus bestaat uit 4 avonden, elke 2 weken op de woensdagavond. Een basis aan materiaal/verf en een kopje koffie/thee bij inloop is inbegrepen, de cursusprijs is exclusief afbakken en chamotteklei (dit is wel ter plaatse voorradig).

De data zijn 18 oktober, 1, 15 en 29 november.

Bij voldoende belangstelling start er in januari een nieuw cursusblok.

Locatie