Crescendo tijdens een kooravond
Crescendo tijdens een kooravond Crescendo, Ede

Psalmzangavond, Koor-en Samenzang met Crescendo uit Ede

zaterdag 25 november 2023 19:30 tot 21:30

Psalmzangkoor Crescendo bestaat al meer dan 40 jaar en zingt met met veel animo de 150 Psalmen en de 12 Enige Gezangen uit de berijming van 1773. Het koor zingt vierstemmig en niet-ritmisch en streeft ernaar deze aloude Psalmen in een sprekende muzikale harmonie ten gehore te brengen. Ook zijn wij uniek door een prachtige bovenstem tijdens de samenzang. 

Het koor staat onder leiding van dirigent Johan van Sligtenhorst en organist Gerco van Ingen. 

Muzikale medewerking, speciaal voor deze avond, wordt gegeven door Diana Abspoel op hobo.

De opening, sluiting en meditatie wordt verzorgd door ds. A.J. Speksnijder. 

Ouderen en jongeren, allen hartelijk welkom!

Bijzonder voor deze avond is het kunnen aanbieden van onze nieuwe 7e CD met de psalmen 91 t/m 105, als vervolg binnen ons project om al de 150 Psalmen in brede koorzang op cd te zetten. Zo mogelijk volgt ook nog een cd met de ‘12 Enige gezangen’.  Aanbevolen!

Locatie