MEET & GREET de exposanten

zaterdag 25 november 2023 14:00 tot 16:00

Leven, durven, dromen met de exposanten in Galerie Goudsberg

Kunstenaar Carla Zeegers (Harderwijk) bouwt steden die eens nieuw waren. Imposante gebouwen, ooit bedoeld voor mensen of industrie, vervallen uiteindelijk tot ruïnes en puin; Zeegers fotografeert ze, verandert en bewerkt de afdrukken met verschillende technieken op speciaal tekenpapier. Dwalend door haar werk waan je je in een droom en kun je je bij iedere hoek een nieuw verhaal voorstellen. Kom kijken en luisteren tijdens de Meet & Greet in de Galerie! Duo-exposant Angenelle ontvangt u tegelijkertijd graag om haar kleurrijke glaskunst toe te lichten. Zaterdag 25 november van 14 – 16u in Galerie Goudsberg. Voor info en openingstijden zie www.museumlunteren.nl

Locatie