Voorstelling Zachtjes gaan de paardenvoetjes
Voorstelling Zachtjes gaan de paardenvoetjes Bibliotheek Barneveld

Voorstelling Zachtjes gaan de paardenvoetjes

woensdag 22 november 2023 15:00 tot 15:45

In grappige en fantasievolle scènes zie je hoe Pietje Moe voor het eerst met Sinterklaas mee mag en van alles ontdekt. De voorstelling is omlijst met de allerleukste Sinterklaasliedjes. Uit volle borst meezingen mag!

Zachtjes gaan de paardenvoetjes is geïnspireerd op het gelijknamige prentenboek met cd, gemaakt door Ageeth de Haan en illustrator Noëlle Smit die voor deze voorstelling ook het decor ontwierp. In 2017 is het boek met cd door uitgeverij Gottmer opnieuw uitgegeven in een nieuwe versie.

Goed om te weten: er is geen live bezoek van de Sint en zijn Pieten in deze voorstelling.

Tickets: https://barneveld-kootwijkerbroek-voorthuizen.op-shop.nl/734/voorstelling-zachtjes-gaan-de-paardenvoetjes/22-11-2023

Locatie