Afbeelding
https://demeisjesvanderadio.nl/

Voorstelling De Meisjes van de Radio

zondag 8 oktober 2023 15:00 tot 17:00

De Meisjes van de Radio nemen u mee in een vrolijke voorstelling waarin de radio centraal staat. Schuif gezellig aan en geniet mee van muziek, liedjes van de jaren 50 t/m 80, bekende jingles, radio spelletjes en een heleboel vrolijke interactie!

Nu horen we u denken: deze meisjes zijn geen meisjes meer. Dat klopt, net als de oude radio kraken de scharnieren soms een beetje en loopt de boel net wat minder soepel. Maar we draaien de knoppen gewoon terug naar de muziek waar we vroeger naar luisterden en dan voelen we ons weer piepjong!

Jasmijn en Aleid brengen een interactieve voorstelling vol vrolijkheid en energie, rondom de grote ster van de show: De Radio! Een feest der herkenning met liedjes van de jaren 50 t/m 80. Schuif gezellig aan, geniet van swingend repertoire, luisterliedjes, meezingers en bekende radiofragmenten van toen. Dan zijn we allemaal weer even meisjes en jongens van de radio…

Kaartjes voor deze voorstelling kosten €12,50 en zijn te koop via de website van De Eng, www.deeng.nl

Locatie