Flyer voorstelling The Klezmer Society
Flyer voorstelling The Klezmer Society nvt

The Klezmer Society in Schaapskooi Agteveld

zaterdag 7 oktober 2023 20:00 tot 22:00

Pure klezmer, spontaniteit en echtheid!Een melodie zal nooit twee keer hetzelfde klinken bij The Klezmer Society. De schat aan variaties en versieringen is eindeloos en de musici stimuleren elkaar tot grote hoogte. Geen arrangementen en kant en klare oplossingen, maar spontaniteit en echtheid vormen het cement van dit hechte ensemble. 

Spannende eigen composities worden op een geraffineerde manier gecombineerd met de beeldschone melodieën uit de shtetls: de Joodse  Anatevka-dorpjes uit het oude Oost-Europa. In haar 10-jarig bestaan, boekte het ensemble grote successen op binnen- en buitenlandse concertpodia.Jiddischer kan haast niet! 

Bij The Klezmer Society trekken heimwee en geluk samen op. Het resultaat is diepgaande en feestelijke muziek. Het leven als grootste goed, Jiddischer kan je het niet krijgen! Het ensemble voelt de plezierige noodzaak om dit alles te delen met het publiek. Wat ons betreft horen publiek en ensemble onlosmakelijk bij elkaar. Gedurende  meer dan 15 jaar is er een betrokken klezmer-society ontstaan, waarin toehoorders en musici één zijn geworden.

Kaarten te bestellen via www.ticketkantoor.nl/shop/klezmer of kijk op onze website www.schaapskooiagteveld.nl

Locatie