Afbeelding
Robert Smit

The Billy Joel Experience

zaterdag 7 oktober 2023 20:00 tot 22:00

Een show waarbij het publiek bepaalt welke nummers de band speelt. Klinkt als muziek in de oren, toch? Alexander Broussard en 003 presenteren The Billy Joel Experience: The Album Tour. Voor de pauze speelt de band een van de twaalf albums van Billy Joel, daarna coveren ze een aantal van zijn grootste hits. En het leuke is: de show is interactief. Via een speciale webpagina bepaalt u als bezoeker vooraf de setlist.

The Billy Joel experience staat onder leiding van de veelgeprezen Alexander Broussard, bekend van onder anderen Najib Amhali en Crazy Pianos. In de afgelopen jaren stond de band op poppodia, in theaters door het hele land, op toonaangevende festivals en voor een uitverkocht Ziggo Dome. Ook waren ze veelvuldig op tv te zien. Bij het SBS6-programma The tribute: battle of the bands kregen ze in 2022 een 9,2 van zowel publiek als jury.

Locatie