Gratis dansvoorstelling rondom het prentenboek 'Oost west, thuis best'
Gratis dansvoorstelling rondom het prentenboek 'Oost west, thuis best' Bibliotheek Barneveld

BoekStart & Dansvoorstelling: ‘Oost west, thuis best’ (GRATIS!)

zaterdag 7 oktober 2023 11:00 tot 12:30

Op 7 oktober komen de dames van Danscompagnie Parallel bij onze bibliotheek een gratis voorstelling en workshop geven rondom het prentenboek “Oost west, thuis best”. Dans is een mooie manier om een verhaal te beleven.

Deze maand staat in het teken van de Kinderboekenweekthema; Bij mij thuis en dit boek sluit er helemaal bij aan. Kom jij samen met jouw kindje kijken en mee dansen? De eerst ronde (11.00-11.40 uur) is geschikt voor peuters en bij ronde 2 (11.50-12.30 uur) mogen de kleuters (4-7 jaar) aanhaken.

De voorstelling is gratis, maar meld je wel even aan: https://barneveld-kootwijkerbroek-voorthuizen.op-shop.nl/727/boekstart-dansvoorstelling/07-10-2023 

Locatie