Afbeelding
De Wardborg

Voorleeslunch Ouderendag in De Wardborg

vrijdag 6 oktober 2023 11:00 tot 13:00

Ook dit jaar verzorgt bibliotheek De Wardborg samen met het ouderencontact en Welzijn Barneveld weer een voorleeslunch. De Nationale Voorleeslunch, die dit jaar voor de elfde keer plaatsvindt, laat zien dat voorlezen ook voor ouderen een prettige en verbindende activiteit kan zijn. Het voorlezen van een verhaal geeft ontspanning en is vaak een aanleiding om met elkaar te praten of herinneringen op te halen. 

Dit jaar is iedereen uitgenodigd op vrijdag 6 oktober om 11.00 uur om voor een ontmoeting samen te komen in De Wardborg, vanaf 10.50 uur kunt u inlopen.

Wil Leeflang, oud leerkracht van de Prins Bernhardschool zal van 11.00 – 13.00 uur aanwezig zijn om u te ontmoeten, het verhaal voor te lezen en met elkaar in gesprek te gaan. Het verhaal wordt u aangeboden door de leescoalitie en wordt landelijk voorgelezen. Het verhaal wordt dit jaar geschreven door Ronald Giphart.

Aansluitend vindt er een lunch plaats met producten van plaatselijke ondernemers en kan er nog gezellig nagepraat worden. Om 13.00 uur sluiten we het samenzijn af.

Ook andere bekende en onbekende Nederlanders lezen die dag het verhaal voor aan ouderen in zorginstellingen en bibliotheken. Op die manier wil de Leescoalitie ervoor zorgen dat zoveel mogelijk ouderen op Ouderendag kunnen genieten van een mooi verhaal.

Wanneer: vrijdag 6 oktober 2023

Tijd: 11.00 uur, inloop vanaf 10.50 uur

Kosten: € 6,- per persoon, betaling kan via de pin, gepast geld is ook mogelijk.

Locatie: De Wardborg, Koningsweg 27 Garderen

U kunt zich aanmelden voor 30 september via Ria Heimensen van Welzijn Garderen of via de website van De Wardborg.

Locatie