Mantelzorgcafé; CVA en hoe nu verder?

donderdag 5 oktober 2023 19:30 tot 21:00

U of uw naaste heeft een CVA gehad. U heeft al een heel traject achter de rug, of zit er nog middenin. Uiteindelijk moet u samen, al dan niet thuis, weer verder. Wat is er gebeurd, wat zijn de gevolgen, waar kun je nog tegenaan lopen en hoe ga je dan verder? Welke mogelijkheden zijn er nog voor ondersteuning voor zowel de zorgvrager als de naaste, de mantelzorger. In samenwerking met Norschoten en Siza zullen we u informatie geven. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om ook uw vragen te stellen.

Wanneer: donderdag 5 oktober 2023

Tijd: 19.30 uur tot 21.00 uur (inloop vanaf 19.15 uur)

Locatie: Huiskamer Welzijn Barneveld I Veluwehal I Nieuwe Markt 6 te Barneveld I 1e verdieping (lift aanwezig)

Meldt u aan: mantelzorg@welzijnbarneveld.nl of bel 0342-745850

Bij voldoende aanmeldingen zorgen wij voor een mooie informatieve avond.

Locatie