Het vocaal damesensemble Viva Voce
Het vocaal damesensemble Viva Voce Jan Marien Evers

de Veluwsche Sanghertjes geven Jubileumconcert

zaterdag 28 oktober 2023 19:30 tot 21:00

Zaterdag 28 oktober geven de Veluwsche Sanghertjes een Jubileumconcert in de Oude Kerk van Putten. Gijs & Tineke Evers zijn dankbaar en blij dat zij al 50 jaar leiding mogen geven aan de Veluwsche Sanghertjes. Medewerkenden zijn: het kinderkoor, het vocaal damesensemble Viva Voce en het Vaderkoor van de Veluwsche Sanghertjes o.l.v. Gijs  en Tineke Evers. Wiejan van de Akker bespeelt het orgel, Marten Kamminga de piano, Geraldine Ligtermoet de viool, Ben Stolte de bas en Geralda Snoeijer het slagwerk. Speciaal voor deze avond speelt een Koperkwartet mee.

De aanvang is 19.30 uur. De toegang tot dit concert is vrij. Wel wordt er een collecte gehouden.

Locatie