Afbeelding
AVROTROS

Zin in Zappelin LIVE (3+)

woensdag 18 oktober 2023 13:30 tot 14:20

Hou je vast! Fenna Ramos komt eenmalig met haar Zappelin naar ons theater gevlogen en beleeft met haar vrienden en het publiek een spannend avontuur. De Zappelin is stuk gegaan, maar Fenna moet op tijd een belangrijk pakketje afleveren voor Postbode Bert! Kunnen de kinderen in het publiek helpen? Er wordt gezongen en gedanst en na afloop kun je met Fenna op de foto. Dat mag je niet missen.

Fenna is een bekende voor jong en oud. Met de eigen liedjes en bekende kinderliedjes nodigt Fenna kinderen iedere dag uit om thuis met haar mee te zingen, dansen, knutselen en te genieten van haar avonturen. Dit theaterseizoen kunnen kinderen nu live in het theater kijken, luisteren, meezingen, meedoen en genieten van hun idool! Fenna beleeft een spannend avontuur, samen met haar buren en vrienden en natuurlijk worden de grootste Zin in Zappelin-hits gedanst en gezongen. Een feest der herkenning! Samen met hun ouders, broertjes, zusjes, vrienden, opa’s en oma’s krijgen de jongste theaterbezoekers een belevenis om nooit meer te vergeten.

Na afloop is er een meet en greet in de foyer en kun je met Fenna op de foto.

Er is een voorstelling om 13.30 uur én een voorstelling om 16.00 uur. Adviesleeftijd 3+.