Stookavond
Stookavond E. Mulder

Stoken kan iedereen, verantwoord stoken kan je leren

dinsdag 17 oktober 2023 19:00 tot 21:30

Het najaar staat weer voor de deur, tijd om de houtkachel aan te steken. Heerlijk, die warmte en gezellige sfeer! Helaas zorgen houtkachels ook nog weleens voor overlast. Jammer, want dit is doorgaans vrij eenvoudig te voorkomen. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van goed hout en kennis van de juiste stooktechnieken. 

HAVÉ Verwarming hecht veel waarde aan verantwoord stoken en deelt daarom graag haar kennis over dit onderwerp met houtstokers. Na een aantal succesvolle eerdere edities organiseert HAVÉ Verwarming op dinsdag 17 oktober, woensdag 15 november en dinsdag 12 december 2023 een stookavond waar u gratis aan deel mag nemen. De stookavond bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. 

Aanmelden

Bent u benieuwd hoe u op een goede manier kunt stoken? Of heeft u altijd al eens binnen willen kijken bij HAVÉ Verwarming? Meld u dan aan voor de stookavond op dinsdag 17 oktober, woensdag 15 november en dinsdag 12 december 2023 via www.haveverwarming.nl/stookavond. Neem gerust familie, vrienden of buren mee!

Locatie