Afbeelding
n.v.t.

Freedance-lessen in De Wardborg Garderen

maandag 16 oktober 2023 19:30 tot 21:00

Freedance wil graag een ontmoetingsplek zijn voor iedereen die lekker vrij wil (leren) bewegen. Leeftijd en ervaring zijn hierbij niet van belang. Het is voor mannen en vrouwen.

Freedance is laagdrempelige dansexpressie op gevarieerde muziek; het is een combinatie van bewegen, contact en ervaren. Het kan je helpen om meer in balans te komen, je blijer, meer ontspannen en levendiger te voelen. 

Wat maakt Freedance zo fijn?

De combinatie van dans, muziek en lesopbouw, maakt iedere les tot een bijzondere ervaring. Het laat je bijna ongemerkt contact maken met je gevoel van levensvreugde, eigenwaarde en verbondenheid. Door te dansen verbetert dat ook je zelfwaardering. Ook neemt je gevoel van welzijn toe en natuurlijk is Freedance ook goed voor een gezond en soepel lijf!

We dansen op blote voeten (of dansschoentjes met zachte zolen) en dragen makkelijk zittende kleding waar we ons lekker in kunnen bewegen. Geef je op via de website: www.dewardborg.nl

Locatie