Afbeelding
n.v.t.

Handwerkcafé in De Wardborg Garderen

woensdag 11 oktober 2023 19:30 tot 22:00

Het Handwerkcafé gaat per 11 oktober 2023 weer open! Één keer per vier weken kun je vrijblijvend binnenlopen bij het handwerkcafé vanaf 19.30 uur. Désirée van Liempt is dan aanwezig om gezellig met een aantal dames (heren zijn natuurlijk ook welkom) met een bestaand handwerk bezig te zijn. Maar je kunt ook binnenlopen als je hulp wilt, bijvoorbeeld een rits inzetten, een rok korter maken, een nieuw breiwerk starten dat een ingewikkelde beschrijving heeft, of als je gewoon even wilt kennismaken. U kunt aan de bar een kopje koffie/thee etc. kopen aan de (pin)kassa. Deelname aan het handwerkcafé is gratis. De data zijn 11 oktober, 8 november, 6 december, 17 januari, 14 februari, 13 maart en 10 april. Désirée kijkt uit naar uw komst.

Locatie