De Luisterplek

woensdag 11 oktober 2023 19:30 tot 22:00

De Luisterplek is een ontmoetingsmogelijkheid voor mensen met gehoorverlies. Op deze inloopavond staan informeel samen zijn, gezelligheid en uitwisselen van ervaringen voorop. Als je slechthorend of doof bent ben je welkom tussen half acht en tien uur ’s avonds. Om 8 uur is er een kort kennismakingsspel. Natuurlijk kun je alleen komen, maar samen met vrienden of familie is uiteraard ook mogelijk. Er zijn verschillende ruimtes waarin je anderen kunt ontmoeten.

Nieuwe mensen leren kennen, gezellige dingen doen, ervaringen uitwisselen, plezier. 

Plaats: Hertespoor 55 in Barneveld bij Jos & Jannie van Dijken.

Tijd: woensdagavond 11 oktober 2023 tussen 19.30 en 22.00 uur.

Volledig vrijblijvend. Geen kosten. Aanmelden is niet nodig.

Voor meer info kun je mailen naar jos@anders.info of schrijven via Whatsapp 06 42 00 80 19.