Lezing van opruimcoach Eefje Sedee
Lezing van opruimcoach Eefje Sedee Bibliotheek Barneveld

Lezing opruimcoach Eefje

dinsdag 10 oktober 2023 20:00 tot 21:30

Opruimcoach Eefje Sedee o.a. bekend van het tv-programma “Je Huis Op Orde” komt langs voor een “vraag maar raak” avond!

Alles wat je wil weten over opruimen, organiseren, ontspullen en stylen gaat Eefje vanavond delen met jou. Jij vraagt en Eefje deelt al haar tips en tricks. Dus wil jij nu weten hoe je jouw kledingkast opruimt, hoe je nu de meest logische keukenindeling maakt of hoe je het beste kunt starten met het ontspullen van die rommelzolder? Geef je dan nu op!

Het wordt een inspirerende avond waarbij Eefje met veel enthousiasme al haar ervaringen op het gebied van opruimen zal vertellen; van de do’s en dont’s tot slimme en creatieve opruim en organiseertips! Zodat je na deze avond wellicht ook geïnspireerd bent om zelf aan de slag te gaan in je eigen huis.

Want een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd en dat is wat Eefje iedereen gunt.

Haal hier je ticket: https://barneveld-kootwijkerbroek-voorthuizen.op-shop.nl/719/lezing-van-opruimcoach-eefje/10-10-2023

Locatie